Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Beachvolley-SM 2020: Här är startfälten - klass för klass

2020 års upplaga av Beachvolley-SM avgörs på Tylösand 26 juli - 2 augusti och närmar sig med stormsteg. Nu är startfälten släppta i alla klasser!

Startfälten finns via länk längst ner i artikeln och är kompletta i så när som alla klasser. Undantaget är Senior-SM, vars startfält blir fullständigt först tisdagen den 28 juli när Junior-SM- och U18-SM-turneringarna avgjorts, från vilka de totalt åtta guld- och silverlagen (fyra dam + fyra herr) kvalificerar sig.

Preliminära spelscheman rullar ut kontinuerligt i takt med att de blir klara.

Vänligen notera att både startfält och spelscheman kan ändras med kort varsel då risken för förändringar/avhopp är stora i dessa tider. Samtliga deltagare uppmanas därför att hålla sig uppdaterade via aktuell cupsida, se länkar nedan.

I princip alla klasser är fulla och till många av dessa finns kö-/väntelistor. Spelare och lag som redan nu vet med sig att de av någon anledning inte kan delta uppmanas därför att avanmäla sig snarast möjligt genom att skicka mejl till beachvolleysm2020@gmail.com. Uppmaningen gäller såväl lag i startlistorna som lag som står i kö.

Endast deltagare välkomna

Vi upprepar också tidigare information om att ingen publik kommer vara tillåten på plats och att anhöriga i möjligaste mån ska stanna hemma. Publik som följer tävlingarna vid inhägnaden kommer uppmanas att lämna området.

Endast deltagare är välkomna till Beachvolley-SM 2020. Med deltagare avses spelare, domare, andra funktionärer, coach i miniorklassen (endast en coach per lag i miniorklassen) och andra som är viktiga för tävlingarnas genomförande. Detta måste följas för att vi ska kunna genomföra SM på ett så säkert sätt som möjligt samt enligt det polistillstånd som gäller för evenemanget.

Här kan du läsa mer om vilka åtgärder som vidtas för att tävlingen ska kunna genomföras på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Länk till annan webbplats.

Länk till annan webbplats.Satsning på streaming

Arrangören BeachTravels och Svenska Volleybollförbundet har tillsammans med Volleykanalen jobbat fram en streaminglösning som gör det möjligt att följa SM-turneringarna från ett stort antal banor hemifrån. Satsningen på streaming är möjlig tack vare ett samarbete mellan BeachTravels och Halmstad Stadsnät.

Mer information om streaming kommer senare under veckan.

STARTFÄLT – KLASS FÖR KLASS

Minior


Level 5  2 aug Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ungdom 


U20 Herr/Dam 26-27 juli Länk till annan webbplats.
U19 Herr/Dam 28-29 juli Länk till annan webbplats.
U18 Pojk/Flick 26-27 juli Länk till annan webbplats.
U16 Pojk/Flick 28-29 juli Länk till annan webbplats.
U15 Öppen/Flick 30-31 juli Länk till annan webbplats.

Senior


Herr 30 juli-1 aug Länk till annan webbplats.
Dam 30 juli-1 aug Länk till annan webbplats.
Mixed 1-2 aug Länk till annan webbplats.

Veteran


35+ Herr/Dam 27 juli Länk till annan webbplats.
40+ Herr/Dam 29 juli Länk till annan webbplats.
45+ Herr/Dam 1 aug Länk till annan webbplats.
50+ Herr/Dam 27 juli Länk till annan webbplats.
55+ Herr/Dam 29 juli Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2020-07-22

Senast uppdaterad: 2020-07-22

Visa fler nyheter

Sponsorer