Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Rösta fram dina favoriter till 2020 års beachvolleyutmärkelser

Beachvolleyåret 2020 närmar sig sitt slut. Därmed är det dags att utse Årets spelare och Årets genombrott. Dessutom ska vi kora vinnare av Fair Play-priset.

Årets spelare och Årets genombrott har utsetts sedan 1992 respektive 2001. Sedan ett par år tillbaka delas också Fair play-priset ut. Svenska Volleybollförbundets medlemsföreningar och spelare avgör vilka som får motta ta de prestigefyllda utmärkelserna!

Vem får rösta?
- Samtliga medlemsföreningar inom Svensk volleyboll.
- Samtliga spelare som har en beachvolleylicens och minst 50 rankingpoäng. 

Alla som tillhör ovanstående kategorier har fått ett mejl med instruktioner skickat till sig månaden den 7 december. För att mejlet ska hitta rätt behöver berörda spelare och föreningar se till att ha sina mejladresser registrerade i Idrottonline, där vi hämtar alla uppgifter. Vet du med dig att din adress måste uppdateras eller registreras bör du så snart som möjligt:
1. Ange mejladressen i Idrottonline.
2. Skicka ett mejl till herman.sewelen@volleyboll.se innehållande aktuell mejladress samt begäran om att delta i omröstningen. 

Så utses Årets spelare och Årets genombrott
Omröstningen pågår 7-13 december. I varje kategori utses en kvinnlig och en manlig utövare. De spelare som erhåller flest röster koras till vinnare och presenteras senare under december.

Så utses vinnaren av Fair Play-priset
Omröstningen pågår 7-13 december. Den spelare, dam eller herr, som erhåller flest röster koras till vinnare och presenteras senare under december. I händelse av att två eller fler spelare erhåller lika många röster ses båda som värdiga vinnare. Den som nomineras till Fair play-priset ska vara en spelare som behandlar såväl med- och motspelare som domare och funktionärer på ett respektfullt sätt. Spelarens attityd bidrar till en positiv anda, såväl på som utanför planen.

Fler nyheter

Publicerad: 2020-12-07

Senast uppdaterad: 2020-12-07

Visa fler nyheter

Sponsorer