Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Beachvolleyns tävlingsbestämmelser för 2023 på remiss till rörelsen

Den årliga översynen av Svenska Volleybollförbundets tävlingsbestämmelser för beachvolley är igång. Nu går förslagen ut på remiss till medlemsföreningarna. Synpunkter ska skickas till tävlingsledningen senast den 25 oktober.

Tävlingsbestämmelserna revideras varje år och nu är det alltså dags igen. Medlemsföreningarna välkomnas att engagera sig i processen, som sker via en remissomgång där rörelsen har möjlighet att tycka till och påverka.

Fram till den 17 september hade medlemsföreningarna möjlighet att inkomma med förändringsförslag till Tävlingsledningen (TL). TL har nu sammanställt de inkomna förslagen och skickar härmed ut det hela på remiss till medlemsföreningarna.


Förändringsförslag

Tävlingsledningens förändringsförslag finns inskrivna i det här dokumentet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Nya adderingar och beskrivningar är understrukna, medan gamla är överstrukna.

Bland de föreslagna förändringarna märks bland annat coachning för Level 4, Level 5 och U15.

Transparens

När remissen nu går ut ligger bollen återigen hos medlemsföreningarna, som fram till den 25 oktober kan vara med och tycka till om de föreslagna förändringarna.

Yttranden som inkommer publiceras på den här sidan Länk till annan webbplats., i strävan efter största möjliga transparens. Efter att remissvar inkommit kommer en arbetsgrupp bereda beslutsunderlag för förbundsstyrelsen.


Tidplan

- 17 september: Deadline för att lämna in förändringsförslag.
- 4 oktober: Remissen om Tävlingsbestämmelser 2023 går ut
- 25 oktober: Deadline för remissvar till Tävlingsledningen.
- Arbetsgruppen bereder underlaget till förbundsstyrelsens möte.
- Beslut om beachvolleyns tävlingsbestämmelser för 2023 tas av styrelsen
- De nya tävlingsbestämmelserna börjar gälla 1 januari 2023. 


Här kan du läsa nuvarande beachvolleybestämmelser! Länk till annan webbplats.

 

 

Fler nyheter

Publicerad: 2022-10-04

Senast uppdaterad: 2022-10-04

Visa fler nyheter

Sponsorer