Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Appelgren/Bohman världstourtävlar i Sydney

I dag servar världstourtävlingen FIVB Sydney 2-Star Open igång. Ett svenskt herrlag är på plats med siktet inställt att avsluta en lång säsong på bästa sätt.

Världstouren dundrar vidare och besöker Australien de kommande dagarna. Manly Beach i Sydney utgör arenan för den tvåstjärniga turneringen som lockar några av världens bästa dam- och herrlag. På plats finns Sveriges högst rankade herrlag, Martin Appelgren och Simon Bohman.

Duon kommer till tävlingen med en lång och häftig säsong i ryggen. Laget har tävlat flitigt såväl nationellt som på Världs- och Europatouren, och turneringen i Sydney är GBC-lirarnas sista för året, internationellt sett. Förutsättningarna för fina resultat är goda. "Appelboom" kliver nämligen direkt in i Main draw!

Martin och Simon har lottats in i pool D. Där ställs man mot Krou/Aye (FRA), Kolaric/Klasnic (SRB) och Shoji/Gottsu (JPN). Första matchen går igång 22:00 under onsdagskvällen, svensk tid. Kolaric/Klasnic står för motståndet.

Spelschema, resultat och nyheter publiceras på den officiella turneringssajten.
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Semifinaler och finaler livestreamas på FIVB:s officiella Youtubekanal. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

LYCKA TILL!

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Pssst. Du har väl inte missat Appelgren/Bohmans officiella Instagramkonto Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.? Här publicerar de dagliga uppdateringar om sina äventyr på Europa- och Världstouren.

Turneringsinfo - FIVB Sydney 2-Star Open
Datum: 22-26 november
Antal lag i Main draw: 24 damlag, 24 herrlag.
Spelplats: Manly Beach, Sydney (Australien)
Arenakapacitet:
Prispengar: 25 000 USD per kön.

Fler nyheter

Publicerad: 2017-11-22

Senast uppdaterad: 2017-11-22

Visa fler nyheter

Sponsorer