Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Beachvolley-SM - Dag 1: Full fart på Skrea

Den svenska beachvolleyeliten på junior- och veteransidan har invaderat Falkenberg och den första av sammanlagt sju (!) tävlingsdagar på Skrea Strand är över.

Veteraner 35+ (dam och herr), Veteraner 50+ (herr) och Juniorer (dam och herr) hade äran att öppna SM-veckan under måndagen.

Strax efter 10.00 dundrade beachvolleyfesten igång efter att tekniska möten och prickfria avprickningar planenligt avhandlats under morgontimmarna.

Fram till 17:00 avverkades omkring 130 matcher på sammanlagt 21 planer. Mäktigt!


Spelet gladde, och så gjorde också vädret. Arrangören Falkenbergs VBK med tillhörande funktionärer måste ha dansat regndans under helgen som gick. De dystra prognoserna som rapporterades förra veckan har blivit betydligt bättre, och under premiärdagen sken solen mer eller mindre från start till mål, vilket värmde gott för de många som tagit sig till den sedvanligt blåsiga kustremsan vid Falkenberg Strandbad.

I morgon väntar en ny, härlig dag i vår älskade "sandlåda". Och gå och lägg er tidigt! För tisdagen blir en underbart lååååång beachvolleykavalkad. 09:00 dundrar vi igång - och återigen ska en bra bit över hundra matcher avverkas fram till cirka 19:00. Dessförinnan ska vi bland annat hinna kora mästarna i tidigare nämnda veteran- och juniorklasser. Dessutom kör vi igång Tremannamästerskapet.

Vi ses i sanden!

Samtliga resultat från premiärdagen
Junior (Dam) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Junior (Herr) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran 50+ (Herr) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran 35+ (Dam) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran 35+ (Herr) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Fler nyheter

Publicerad: 2017-07-31

Senast uppdaterad: 2017-07-31

Visa fler nyheter

Sponsorer