Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Slussarna öppna - rösta fram Årets spelare och Årets genombrott

Röstberättigade medlemsföreningar och spelare kan nu börja rösta fram sina favoriter till de prestigefulla utmärkelserna Årets spelare och Årets genombrott i beachvolley-Sverige.

Årets beachspelare och Årets genombrott har utsetts sedan 1992 respektive 2001. Det har varit personer med stor kunskap och anknytning till beachvolleyn som suttit i juryn och valt ut vilka som fått motta utmärkelserna. Sedan några tillbaka är det dock Svensk volleybolls medlemsföreningar och beachspelare som avgör saken.

Vem får rösta?
- Samtliga medlemsföreningar i Svensk volleyboll.
- Samtliga myndiga spelare som har en beachvolleylicens och har minst 50 rankingpoäng.

Alla som tillhör ovanstående kategorier har fått ett mejl med instruktioner skickat till sig fredagen den 24 november, förutsatt att berörda spelare och föreningar har sina mejladresser registrerade i Idrottonline

, där vi hämtar alla uppgifter.

Årets spelare väljs ut bland de spelare som placerar sig på topp 10 på rankinglistan. För att rösta på Årets genombrott fyller man i sin tur i en blankrad med namnet på personen man anser förtjänar utmärkelsen.

En jury bestående av Tävlingsledningen samt landslagsansvarig Ismo Peltoarvo har en utslagsröst om för få svar inkommit, eller vid en händelse av att två eller fler spelare fått samma antal röster. Omröstningen pågår fram till fredagen den 8 december. Vinnarna avslöjas vecka 50!

HISTORIK
Årets spelare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Årets genombrott Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2017-11-24

Senast uppdaterad: 2017-11-24

Visa fler nyheter

Sponsorer