Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Världstouren: Fem svenska lag till Kina och Turkiet

31 maj - 2 juni spelas dubbla världstourtävlingar i Asien. Totalt fem svenska lag beger sig ut på den stora beachvolleyscenen; tre till Jianjing, Kina, och två till Alanya, Turkiet.

Tävlingen i Alanya är enstjärnig och Sverige finns representerat på både dam- och herrsidan i den inledande kvalturneringen i form av Felicia Granberg / Johanna Wikberg samt Ludvig Simonsson / Alexander Herrmann.

Turneringen i Jianjing är i sin tur tvåstjärnig och hit är det alltså tre svenska lag som beger sig. På damsidan återfinns Rebecka Dahlgren och Ellen Lindqvist i kvalturneringen. Och i herrkvalet hittar vi Alexander Annerstedt och Sebstian Åkesson-Holm. Kvalfyllt för fyra av fem svenska lag alltså, men för Martin Appelgren och Simon Bohman blir det garanterat spel i Main draw, till vilket de är direktkvalificerade.

Vi önskar våra svenska tandems stort lycka till med äventyren i Asien!

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.FIVB Beach Volleyball World Tour - Alanya* (spelschema, resultat, nyheter, foton m.m.) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
FIVB Beach Volleyball World Tour - Jianjing** (spelschema, resultat, nyheter, foton m.m.) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Läs FIVB:s införrapport här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
FIVB:s

Facebook
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
FIVB:s Twitter
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
FIVB:s Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2018-05-29

Senast uppdaterad: 2018-05-29

Visa fler nyheter

Sponsorer