Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Sverige spelar match om bronsmedalj - se matchen på volleyboll.se

Trots ett starkt andra set mot duktiga Tyskland blev det förlust för Andersson/Brink i semifinalen av U20-EM. Nu laddar den svenska duon om för match om brons, med start 14:00, och ni ser matchen här på volleyboll.se

Joel Andersson och Alfred Brink har stått för ett fantastiskt U20-EM på hemmaplan från Beach Center i Göteborg och gått obesegrade genom de tre första dagarna. På söndagsförmiddagen tog det dessvärre stopp då Tyskland och Sagstetter/Schneider väntade i semifinalen av årets U20-EM. I första set var det Tyskland som greppade tag om matchen och den svenska duon kom aldrig riktigt in i matchen. Ett aggresivt Tyskland vann med 13-21. Det andra setet skulle bli desto mer jämnt och Sverige utmanade Tyskland på centercourt i Beach Center. Publiken, och TV-tittarna då matchen sändes på Sportkanalen, bjöds på rejäl spänning men det var till slut den tyska duon som segrade efter 19-21.

Mästerskapet är dock inte över för Andersson/Brink som fortfarande har chans på medalj. Matchen om brons startar 14:00 och ni ser matchen här på volleyboll.se. Cyperns Siapanis/Savvides väntar på andra sidan nätet.

I damernas final blir det Nederländerna och Schoon/Van Driel samt Rysslands Bocharova/Voronina som gör upp om guldet. Damernas final inleds 15:00 och sänds på Sportkanalen. Bronsmedaljerna är det Italiens Scampoli/Nicol och Spaniens Álvarez M/Moreno som spelar om. Den matchen startar 13:00 och sänds av Eurovolley TV Länk till annan webbplats.

BRONSMATCHER
Dam
13:00 Scampoli/Nicol ITA vs. Álvarez M/Moreno ESP
Herr
14:00 Andersson/Brink SWE vs. Siapanis/Savvides CYP

FINALER
Dam
15:00 Schoon/Van Driel NED vs. Bocharova/Voronina RUS
Herr
16:00 Sagstetter/Schneider GER vs. de Groot/Immers NED

Foto: Robert Boman.

 


Fler nyheter

Publicerad: 2019-06-30

Senast uppdaterad: 2019-06-30

Visa fler nyheter

Sponsorer