Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Glöm inte - sista dag för LOK-stödsansökan är 25 februari

Ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under hösten 2018 (1 juli - 31 dec) ska vara inskickad senast den 25 februari.

LOK-stöd kan sökas av alla idrottsföreningar som är anslutna till något av de specialidrottsförbund (exempelvis Svenska Volleybollförbundet) som tillhör Riksidrottsförbundet och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7-25 år. LOK-stödet finns för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott.

Ansökan för hösten 2018, det vill säga aktiviteter bedrivna 1 juli - 31 december, ska vara inskickad via föreningens IdrottOnline-sida senast den 25 februari 2019. 

Det är viktigt att skicka in ansökan i tid. Observera att en sen ansökan enligt LOK-stödsföreskrifterna ska avvisas, såvida inte föreningen kan visa på ursäktande omständigheter.

Tänk på att det inte räcker att bara närvaroregistrera aktiviteterna. Man måste öppna och skicka in ansökan även om föreningen närvaroregistrerar sina aktiviteter via IdrottOnline. Aktiviteterna är inte redovisade till Riksidrottsförbundet förrän ansökan skickats in.

Om föreningens närvaroregistrering görs i ett externt system och föreningen har aktiverat inläsning till IdrottOnline från detta så måste aktiviteter för hösten 2018 vara registrerade i det externa systemet allra senast den 20 februari 2019 för att säkerställa att all data skall hinna läsas över till IdrottOnline.

Här finns mer information om LOK-stödet samt hur redovisningen går till väga. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2019-01-28

Senast uppdaterad: 2019-01-28

Visa fler nyheter

Sponsorer