Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Har din förening skickat in de här två handlingarna?

31 december är sista dagen för föreningarna i svensk volleyboll att skicka in de här två handlingarna: 1. Verksamhetsberättelse. 2. Årsredovisning med revisionsberättelser. Det behövs för att föreningen ska få rösträtt vid årsmötet i maj 2022.


Påminnelse

Här kommer en påminnelse att skicka in verksamhetsberättelse och årsredovisning inklusive revisionsberättelser senast31 december om ni önskar ha rösträtt på kommande årsmöte.

Skicka till: info@volleyboll.se Öppnas i nytt fönster.

För sig som är medlem i en förening - kolla gärna med någon i styrelsen om det här är gjort, eller om det är på gång!


Samtliga föreningar

Dokumenten ska vara högst 12 månader gamla (dvs från 2021). Enklast är att maila till info@volleyboll.se Öppnas i nytt fönster. . För de som vill skicka med post går det också bra som alternativ.

 

Svenska Volleybollförbundets årsmöte 2022 kommer att hållas söndagen den 8 maj

För att en förening ska bli röstberättigad till årsmötet 2022 krävs att den, senast den 31 december 2021, förser förbundet med verksamhetsberättelse och årsredovisningar inklusive revisionsberättelser från föreningens årsmöte och eventuella extra årsmöten. Handlingarna ska vara yngre än 12 månader för att rösträtt ska erhållas. Rösträtten regleras i förbundsstadgarna, paragraf 4, kapitel 3 samt i punkt 4, paragraf 2, kapitel 2.

Information om årsmötet 2022 publiceras löpande här:

https://www.volleyboll.se/Omoss/arsmote/arsmote2022/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2021-12-29

Senast uppdaterad: 2021-12-29

Visa fler nyheter

Sponsorer