Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Ordföranden har ordet: Gott nytt år, svensk volleyboll!

”Ett fantastiskt år har det varit, och ett fantastiskt år kan det bli, om vi hjälps åt”, säger Annika Sjöberg, ordförande i svensk volleyboll. Här kommer hennes nyårshälsning.

Annika Sjöberg är Svenska Volleybollförbundets ordförande sedan årsmötet i maj. Innan dess var hon ledamot i förbundsstyrelsen.
Här är hennes ord till den svenska volleybollrörelsen inför det nya året 2022.


Hej!

Till att börja med: Tack alla för det här året!
Det har hänt mycket i svensk volleyboll och vi har haft fantastiska framgångar på många sätt.
Nu har coronan hängt över oss en längre tid och i det skenet ser jag hur våra föreningar kämpar och gör ett fantastiskt arbete.

Det blev en tuff start på året med många begränsningar där vi fick ställa in viss verksamhet och bland annat skjuta upp våra ungdomsmästerskap som framåt höstkanten ändå kunde genomföras med ett högt deltagande.

Nu ser vi ut att gå en tuff tid till mötes igen och det är oerhört viktigt att vi som idrottsrörelse följer restriktionerna. Vi, Riksidrottsförbundet och andra instanser inom idrotten är överens om att vi på alla sätt måste vara med och bekämpa smittspridningen för att så långt som möjligt kunna hålla i gång vår idrott.

Just nu vet vi egentligen bara vad som händer fram till 16 januari, så vi hoppas att vårens program ska kunna genomföras enligt plan. När det kommer nya besked som inskränker vår verksamhet får vi peppa varandra att fortsätta kämpa tillsammans. Nu när intresset är så högt för volleyboll är det viktigt att vi orkar hålla i och hålla ut.

Jag tror att vi trots allt kommer få en fin och aktiv vår och sommar. Mycket spännande ligger framför, som Grand Prix, SM-slutspel, ungdomsmästerskap, European Silver League och Swedish Beach Tour för att nämna en del av allt det vi kan se fram emot.

Ni har väl inte missat alla fina inslag kring hur volleybollen har utvecklats de senaste 60 åren. En läsning jag varmt kan rekommendera.

Kul att se att så många börjat följa styrelsens arbete via vårt instagramkonto. Själv försöker jag följa så många lag och föreningar som jag hittar och det är verkligen roligt att få en liten smak av allt som sker.

Nu önskar jag hela vår rörelse ett riktigt Gott Nytt År!Annika Sjöberg

Fler nyheter

Publicerad: 2021-12-31

Senast uppdaterad: 2021-12-31

Visa fler nyheter

Sponsorer