Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Skicka in LOK-stödsansökan senast den 25 augusti

Ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under första halvan av 2022 ska vara inskickad senast den 25 augusti.

LOK-stöd kan sökas av alla idrottsföreningar som är anslutna till något av de specialidrottsförbund (exempelvis Svenska Volleybollförbundet) som tillhör Riksidrottsförbundet och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7-25 år. LOK-stödet finns för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott.

Ansökan för aktiviteter bedrivna 1 januari - 31 juli 2022 ska vara inskickad via föreningens IdrottOnline-sida senast onsdagen den 25 augusti 2022.

OBS! Om föreningen närvaroregistrerar i ett externt system med inläsning till IdrottOnline så måste aktiviteterna vara registrerade i det externa systemet senast 25 augusti.

Det är viktigt att skicka in ansökan i tid. Det görs ett avdrag på ansökningar som inkommer efter sista ansökningsdag.

Tänk på att det inte räcker att bara närvaroregistrera aktiviteterna. Man måste öppna och skicka in ansökan även om föreningen närvaroregistrerar sina aktiviteter via IdrottOnline. Aktiviteterna är inte redovisade till Riksidrottsförbundet förrän ansökan skickats in. 

Mer information om LOK-stödet samt hur redovisningen går till väga finns här Länk till annan webbplats..

I februari 2021 släppte Riksidrottsförbundet en ny mobilapp för LOK-stödsregistrering, framtagen för att underlätta närvaroregistrering för föreningens ledare. Appen heter LOK-Registrering och finns där du brukar ladda hem appar. Den är gratis och skapad för att vara så enkel som möjligt.

Information om appen LOK-registrering finns här. Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2022-08-23

Senast uppdaterad: 2022-08-23

Visa fler nyheter

Sponsorer