Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Svensk Volleyboll välkomnar Frida och Anton

Svenska Volleybollförbundet har i dagarna fått två nya medarbetare. Frida Eriksson blir ekonomi- och administrationsansvarig och Anton Andersson är ny projekt- och tävlingsledare.

Frida Eriksson började 22 augusti sin tjänst som ekonomi- och administrationsansvarig. Den tjänsten innebär ansvar för ekonomiarbetet i SVBF och Sveab (Svenska Volleyevent AB). Det innebär också ansvar för arbete med olika former av administration, exempelvis bidragsansökningar och stödredovisningar. Frida kommer vara baserad vid RIG i Falköping.

Anton Andersson börjar nu, 1 september, som projekt- och tävlingsledare. Den tjänsten innebär att han kommer arbeta med utveckling och genomförande av olika evenemang i samarbete med framför allt Jakob Birgersson. Anton kommer även vara dedikerad att arbeta med utveckling av Elitserien i volleyboll. Under våren var Anton involverad i svensk volleyboll då han via Lunds VK var lokal projektledare för CEV European Silver League. Anton kommer vara baserad på kansliet i Stockholm.

Fler nyheter

Publicerad: 2022-09-01

Senast uppdaterad: 2022-09-01

Visa fler nyheter

Sponsorer