Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Anmäl dig till vårens fortbildningar för domare!

Intresset för volleyboll växer i Sverige och således även efterfrågan på att tävla. För att skapa rättvisa förutsättningar vid matcher behövs domare och Svensk volleyboll arrangerar därför ett antal fortbildningar för att vidareutbilda och stötta våra domare i deras utveckling. Fortbildningarna kommer att genomföras i samband med några av Svenska Volleybollförbundets ungdoms- och juniorturneringar under våren.

Gruppbild med domare som deltog under Grand Prix 2023. Foto: Robert Boman.

Det finns två olika fortbildningar beroende på vilken nivå du befinner dig på. Vid fortbildningarna kommer erfarna domare vara där för att observera och ge feedback till domarna. Syftet är att ge domarna möjlighet att utvecklas i sitt domarskap samt få chansen att träffa och döma med nya kollegor.

Fortbildningen vid U16-mästerskapet i Falköping vänder sig i första hand till dig som nyss gått en domarutbildning och behöver träna på grundläggande rutiner både som förste- och andredomare.

Fortbildningen vid JSM i Södertälje riktar sig både till dig som dömer matcher varje helg till dig som har för avsikt att komma igång att döma regelbundet. Du har vana av att döma i div 2 och 3 och vill utvecklas ytterligare i ditt domarskap.

Under JSM kommer det även genomföras en domarkurs som ger behörighet att döma i div 1. För att vara behörig att söka ska du ha riklig erfarenhet av att döma i div 2 och 3, samt deltagit på någon av de fortbildningsträffar/mötesplatser som Svenska Volleybollförbundet arrangerat de senaste åren.

Läs mer om respektive fortbildning/kurs här nedan och välkommen med din anmälan!

Fortbildning steg 1 Pdf, 533.2 kB, öppnas i nytt fönster.

Fortbildning steg 2 Pdf, 470.2 kB, öppnas i nytt fönster.

Domarkurs steg 2 Pdf, 551.8 kB, öppnas i nytt fönster.

Anmäl dig här:

Klicka här för info och anmälan till Fortbildning steg 1 – Falköping 22-23/4. https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1742669 Länk till annan webbplats.
Klicka här för info och anmälan till Fortbildning steg 2 – Södertälje 20-21/5. https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1742670 Länk till annan webbplats.

Klicka här för info och anmälan till Domarkurs steg 2 – Södertälje 19-21/5. https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1742672 Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2023-03-24

Senast uppdaterad: 2023-03-28

Visa fler nyheter

Sponsorer