Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Anmäl dig nu för Svensk Volleyboll Convention!

14-17 september 2023 anordnas premiärupplagan av Svensk Volleyboll Convention - den nya mötesplatsen för utbildning och utveckling för volleyboll-Sveriges engagerade. Anmäl dig senast 10 september för motiverande dagar fyllda av kompetensutbyte och kontaktknytande. Vi ses i Falköping!

Foto: Robert Boman, Glenn Unger, Per Eliasson, CEV.

Svensk volleyboll växer så det knakar, på både bredden och höjden. Allt fler vill träna och tävla i världens bästa idrott. Svenska Volleybollförbundet arbetar aktivt för att ta vara på och dra nytta av det ökade intresset. Sedan årsskiftet har bland annat två projekt sjösatts med målet att stärka förutsättningarna för utbildning och fortbildning av domare samt utveckling av tränare och spelare.

Som ett led i satsningarna etableras nu mötesplatsen Svensk Volleyboll Convention som ska samla tränare, ledare, domare, scouter, spelare med flera för motiverande dagar fyllda av kompetensutbyte och kontaktknytande.

Besökaren erbjuds att ta del av bland annat utbildningar, workshops och clinics; flertalet föreläsare bjuds in för att dela med sig av kunskap och erfarenhet inom utvalda ämnen. Här får du ny inspiration i din roll, och inte minst träffar du volleybollvänner från hela landet vilket ger chans till ytterligare formella och informella möten.

Premiärupplagan 2023

Datum: 14-17 september
Ort: Falköping
Övergripande program:

  • 14-15/9 Utbildning- & utvecklingsdag för RIG/NIU-instruktörer
  • 15/9 Clinic Day (Nationella och Internationella föreläsare)
  • 16/9 Diverse utbildningar och workshops för tränare, ledare, scouter osv. plus en mötesplats
  • 17/9 Elitserieupptakt och en spännande nyhet för volleybollälskare

Detaljerat programm Öppnas i nytt fönster.

Anmälan till Svensk Volleyboll Convention Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Glädjande för alla föreningar kan vi meddela att det går att söka idrottsmedel för deltagandet på Svensk Volleyboll Convention. Projektstödet söks via föreningens idrottonline. Detaljerna om vilka summor kan sökas per del/utbildning och deltagare finns i det detaljerade programmet Öppnas i nytt fönster..

 

Chansen att utveckla sig själv och Svensk Volleyboll

Arbetet med planering och genomförande leds av projektledare Sofie Sjöberg tillsammans med erfarne, FIVB-utbildade instruktören Tony Westman.

– Svensk Volleyboll Convention ger nya möjligheter att skapa en gemensam mötesplats där förbundet tillsammans med våra engagerade i föreningar och distrikt kan arbeta för att utveckla volleybollen i Sverige. Alla som vill stärka sin klubb eller sitt eget engagemang får här nya möjligheter till just det, oavsett gren och spelform, säger Sofie Sjöberg, projektledare på Svenska Volleybollförbundet.

– Vi hoppas att detta ska vara starten till att vi kan erbjuda ännu fler utbildningar inom Svensk volleyboll och en större dialog kring hur vi ska fortsätta att utveckla volleybollen i Sverige, säger Tony Westman på Bring It Promotions.

– Vi hoppas att Svensk Volleyboll Convention kommer bli en mötesplats för utbildning, nätverkande och utveckling. I nuläget saknar vi ett sånt forum och jag hoppas att många tar chansen att vara med och utveckla sig själva och Svensk volleyboll, kommenterar Svenska Volleybollförbundets generalsekreterare Simon Dahl.

 

LÄNKAR

Detaljerat program Öppnas i nytt fönster.
Anmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2023-08-30

Senast uppdaterad: 2023-08-30

Visa fler nyheter

Sponsorer