Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Julhälsning från ordförande

Svenska Volleybollförbundets ordförande Annika Sjöberg med en hälsning till rörelsen inför julen och det nya volleyåret.

För ett år sedan såg jag och många med mig fram emot ett spännande 2023, fritt från restriktioner och fyllt med massor av volleyboll. Det kan jag nu glädjande konstatera uppfylldes med råge.

Utöver de sportsliga framgångar som gett oss och vår sport större uppmärksamhet än på många år har antalet utövare och föreningar ökat. Det är allas vår mångåriga samlade insats som gett denna utveckling.

Jag hoppas alla känner sig delaktiga i det erkännande som vi nyligen fick genom att bli utsedda till årets idrottsförbund. Att våra ansträngningar märks i vår omvärld är så roligt och inspirerande.

Tack vare det ökade intresset och det stöd vi får från Riksidrottsförbundet har vi haft möjlighet att anställa fler som på projektbasis bland annat arbetar med utveckling och stöd. Detta har blivit ett gott komplement till det arbete som redan utförs. Jag vill ge all vår personal på kansliet, RIG och andra platser i landet ett stort tack för ett fantastiskt arbete.

Nu gäller det att vi hittar kraft att tillsammans fortsätta att förvalta det vi byggt upp hittills. Alla är viktiga i det arbetet och jag vill avsluta med att önska er alla en god jul och gott nytt år. Ni är bara bäst!

Fler nyheter

Publicerad: 2023-12-22

Senast uppdaterad: 2023-12-22

Visa fler nyheter

Sponsorer