Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Hall of Fame: Lördagens installationsceremoni livesänds i Volleykanalen

Grand Prix-helgen är här! Som en del av den stora turneringshelgen i Fyrishov, Uppsala, 20-21 januari, arrangeras även Hall of Fame-banketten, där en ny kull volleystorheter ska hyllas och installeras.

Följ festligheterna via Volleykanalens sändning på YouTube! Länk till annan webbplats.

Grand Prix är en av Svensk Volleybolls största mötesplatser och turneringshelger. Elit Grand Prix, Ungdoms-GP och Veteran-SM avgörs under ett och samma tak under två underbart intensiva dagar i Uppsala.

Utöver mängder av matcher i de tre hallarna i Fyrishov arrangeras under lördagskvällen en bankett där sex nya volleystorheter ska installeras in i Svensk Volleybolls Hall of Fame under pompa och ståt.

Bakom initiativet står Referensgruppen Volleybollhistoria, en samling ideellt engagerade och erfarna volleyfantaster som arbetar med att utveckla och vårda tillgång och exponering av Svensk volleybolls historia.

I deras uppdrag ingår också att driva arbetet med Svenska Volleybollförbundets Hall of Fame, som inrättades i samband med Svensk volleybolls 60-årsjubiléum 2021 för att fira vår rika historia. Varje år väljs personer som gjort extraordinära insatser för Svensk Volleyboll in.

I kväll ska alltså en ny kull invalda officiellt inta sina platser i Hall of Fame. Hela volleyrörelsen inbjuds att ta del av festligheterna via Volleykanalens sändning på YouTube! Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2024-01-20

Senast uppdaterad: 2024-01-20

Visa fler nyheter

Sponsorer