Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

TV: SVBF presenterar pågående utvecklingsprojekt

Missade du den digitala träffen om SVBF:s utvecklingsprojekt och vi lära dig mer om satsningarna? I den här artikeln hittar du bakgrundsinfo och kan se träffen i repris!

Foto: Robert Boman

Intresset för volleyboll fortsätter att växa och Svenska Volleybollförbundets satsningar på utvecklingsprojekt riktade mot tränare, spelare och domare fortlöper in i det nya året. 

Onsdagen den 17 januari höll därför projektledarna Sofie Sjöberg och Helena Persson en digital informationsträff för att presentera en nulägesrapport, framtidsplaner och den nya utbildningsplattformen rörande deras två utvecklingsprojekt för tränare och domare. Drygt 70 deltagare var med och lyssnade och den direkta responsen från dem var postiv. 

Om du missde träffen, men också vill ta del av det som berättades så finns PowerPointen att läsa här Pdf, 897.4 kB, öppnas i nytt fönster. och här finns träffen att se i repris. 

Har du frågor rörande projekten eller vill ha stöd att anordna en utbildning så skicka ett mail till utbildning@volleyboll.se .

 

Fler nyheter

Publicerad: 2024-01-24

Senast uppdaterad: 2024-01-24

Visa fler nyheter

Sponsorer