Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Publikinfo inför EM-kvalfesten i Stockholm

Idag, onsdag, spelas dubbla EM-kvalmatcher i Stockholm och det väntas komma mycket publik till Eriksdalshallen. Här följer viktig publikinformation inför volleybollfesten!

MATCHERNA
17.00: Sverige (h) vs Azerbajdzjan
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
20.00: Sverige (d) vs Tjeckien Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
öp biljett nu och se två EM-kvalmatcher till priset av en! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

BILJETTFÖRSÄLJNING
Biljetter säljs på plats i entrén. Den som vill undvika köer säkrar med fördel förköpsbiljetter via Tickster.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Vuxen (18+) 150 kr, barn/ungdom (4-17 år) 65 kr, barn 0-3 går in gratis (biljett bokas kostnadsfritt via Tickster). En biljett ger entré till båda matcherna.

HITTA TILL ERIKSDALSHALLEN
Eriksdalshallen är belägen på Ringvägen 70 (118 63 STOCKHOLM) på Södermalm. Det enklaste sättet att ta sig dit är att åka kollektivtrafik till Skanstull. Hit går såväl bussar som tunnelbanans gröna linjer. Eriksdalshallen är sedan en kort promenad om 600 meter från Skanstull. Planera din resa med hjälp av SL:s hemsida! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

PARKERING
Vi rekommenderar att besökare inte tar bilen till Eriksdalshallen då tillgången till parkeringsplatser är begränsad. Den som behöver ta bilen har kommunala parkeringsplatser att tillgå längs Ringvägen samt parallella gator. Q-Park har i sin tur tre parkeringshus som ligger på rimligt gångavstånd från hallen. Se den här länken! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2019-01-09

Senast uppdaterad: 2019-01-09

Visa fler nyheter

Sponsorer