Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

God uppslutning när damlandslaget bjöd in till mediedag

Ett prominent medieuppbåd besökte damlandslagets mediedag med tillhörande presskonferens som anordnades i Halmstad Plazas skybar under fredagen. Journalisterna och fotograferna samlade på sig mängder med material som kommer matas ut inför och under EM-slutspelet som nu är blott sju dagar från att dundra i gång.

Alla spelare och ledare fotograferades av Bildbyrån. Här, Vilma Julevik.

Den inledande presskonferensen anfördes av generalsekreterare Simon Dahl, team manager Anders Håkansson, ställföreträdande förbundskapten Jukka Lehtonen och team media officer Herman Sewelén.

Samtliga spelare och ledare var därefter tillgängliga för individuella intervjuer. SVT, Radiosporten, Sportbladet, TT Nyhetsbyrån, Helsingborgs Dagblad, Hallandsposten och Bildbyrån fanns alla på plats för att samla på sig material – både skrivet, rörligt och i stillbild – att portionera ut i tryck, på webb och i etern.

Håll utkik i tidningar, TV och radio framöver!

Mediedagen avrundades med en öppen träning i Halmstad arena. I samma hall spelar damlandslaget internmatch kl. 16:00 i morgon, lördag. Publik är välkommen och det är fritt inträde!

Dagens datum markerar för övrigt att det är exakt sju dagar till Sveriges EM-premiär mot Turkiet. Fredagen den 18 augusti kl. 17:00 drabbar damlandslaget samman med den Nations League-vinnande världsettan i Burgwärchter Castello i Düsseldorf.

Alla Sveriges matcher sänds i SVT!

Mer information om det svenska EM-äventyret finns på den här sidan Länk till annan webbplats..

SVT intervjuade bland annat stf förbundskapten Jukka Lehtonen.

Fler nyheter

Publicerad: 2023-08-11

Senast uppdaterad: 2023-08-11

Visa fler nyheter

Sponsorer