Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Biljettsläpp: Grand Prix 20-21 januari i Uppsala

Med knappt två månader till 2024 års upplaga av Grand Prix släpper vi förköpsbiljetter i samarbete med TicketCo!

Foto: Robert Boman. Montage: Joakim Bengtsson.

En av volleybollsäsongens stora höjdpunkter närmar sig. 20-21 januari 2024 intas Uppsala av volleyboll-Sveriges bästa ungdoms-, elit- och veteranlag som gör upp om ära och prestigefulla titlar.

För åttonde gången i följd arrangeras GP-helgen i Uppsalas arenakomplex Fyrishov. Under åren i Upplands residensstad har Grand Prix utvecklats till en av Svensk volleybolls allra största mötesplatser. Här avgörs Ungdoms-GP, Elit Grand Prix och Veteran-SM under ett och samma tak. Tillsammans visar deltagarna att volleyboll är en idrott för hela livet.

Elitseriens fyra främsta lag på dam- respektive herrsidan tävlar om Europacupplatser, prispengar och den klassiska GP-pokalen som symboliserar mästartiteln. I skrivande stund har redan tre damlag och tre herrlag "bokat" avancemang till 2024 års Grand Prix-turnering, men om den fjärde och sista platsen är det fajt om in i det sista Länk till annan webbplats..

I Ungdoms-GP är det i sin tur de sex bäst placerade lagen från 2023 års upplaga av Ungdoms-SM som tar plats i startfältet. Och till Veteran-SM är det fritt fram för alla som har åldern inne att anmäla sig för spel. Länk till annan webbplats.

Söndagen den 21 januari når GP-festen sitt crescendo med finalspel i samtliga turneringar. De bästa elitserielagen på dam- och herrsidan gör upp om Elit-GP-titlarna under eftermiddagen, med herrfinal 14:30 och damfinal 16:30.

Den som vill vara en del GP-helgen och uppleva den på plats kan säkra sina biljetter via TicketCo Länk till annan webbplats. som är officiell biljettförmedlare. Det går att köpa både dagsbiljetter och helgbiljetter!

Hall of Fame-banketten

Parallellt startar även försäljningen av biljetter till Hall of Fame-banketten Länk till annan webbplats. som arrangeras som en del av Grand Prix-helgen. Under lördagskvällen den 20 januari hyllar vi den nya kull volleystorheter som valts in Svensk volleybolls Hall of Fame.

Premiärupplagan 2023 var en mycket uppskattad tillställning, fylld av stolthet, glädje och härlig gemenskap sprungen ur vår rika volleyhistoria.

Nu återvänder succén, och med en bankettbiljett får du bevittna installationsceremonin och avnjuta en 3-rättersmiddag tillsammans med andra besökare och såväl nyinvalda som befintliga Hall of Fame-medlemmar.

LÄNKAR

Biljetter till Grand Prix Länk till annan webbplats.
Biljetter till Hall of Fame-banketten Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2023-11-24

Senast uppdaterad: 2023-11-24

Visa fler nyheter

Sponsorer