Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

FINAL CALL: Anmäl lag till Veteran-SM 2024!

Volleybollveteraner, hör upp! För de som vill delta i 2024 års upplaga av Veteran-SM - som avgörs som en del av Grand Prix-helgen i Uppsala helgen 20-21 januari - är det hög tid att anmälda sig. Slussarna stänger söndagen den 7 januari kl. 23:59!

Anmäl laget här! Länk till annan webbplats.

Foto: Robert Boman

Sveriges volleybollveteraner önskas varmt välkomna till 2024 års upplaga av Veteran-SM och Grand Prix. De som har åldern inne bör samla ihop sina gamla volleybollgäng och anmäla sig. Tanken på att få bilda lag med teamkamrater från svunna tider och att tillsammans utmana gamla rivaler borde vara en sporre för många. Det lär bli en härlig återförening och en helg att minnas!

Sedan 2018 är Veteran-SM en självklar del av den väldiga och årligen återkommande GP-helgen i Uppsala, där deltagande ungdomar, elitspelare och veteraner tillsammans visar att volleyboll är en idrott för hela livet. Volleybollens trotjänare har stor del i att Grand Prix etablerat sig som en av Svensk volleybolls allra största mötesplatser.

Alla som är födda 1986 eller tidigare får delta. Följande fem tävlingsklasser avgörs:

35+ Dam: Spelare födda 1987 eller tidigare
35+ Herr: Spelare födda 1987 eller tidigare
50+ Dam: Spelare födda 1972 eller tidigare
50+ Herr: Spelare födda 1972 eller tidigare
65+ Öppen: Spelare födda 1957 eller tidigare (damer och herrar spelar tillsammans med ett anpassat upplägg)

Anmälningsslussarna står öppna fram till den 7 januari kl. 23:59.

Anmäl dig här: https://www.profixio.com/app/volleybollens-veteran-sm-2024 Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.

Ta med laget på Hall of Fame-banketten!

Under lördagskvällen den 20 januari arrangeras även en Hall of Fame-bankett på Scandic Nord i Uppsala. Där och då hyllar vi den nya kull volleystorheter som valts in Svensk volleybolls Hall of Fame.

Premiärupplagan 2023 var en mycket uppskattad tillställning, fylld av stolthet, glädje och härlig gemenskap sprungen ur vår rika volleyhistoria.

Nu återvänder succén, och med en bankettbiljett får du bevittna installationsceremonin och avnjuta en 3-rättersmiddag tillsammans med andra besökare och såväl nyinvalda som befintliga Hall of Fame-medlemmar.

Köp bankettbiljett till dig och veteranlaget på den här sidan! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hotellerbjudande
Tillsammans med Scandic Nord och Scandic Upplandia kan vi erbjuda GP-deltagare rabatterade priser på hotellrum. Här kan du läsa mer! Pdf, 1019.3 kB.

Vi ses i Uppsala!

Fler nyheter

Publicerad: 2024-01-05

Senast uppdaterad: 2024-01-05

Visa fler nyheter

Sponsorer