Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Anmälan till vårserierna

Nu är vi inne på de sista omgångarna av höstens serier. Det är många spännande matcher kvar och vi ser alla fram mot slutställningarna i tabellerna.

Nya lag? Som en av få idrotter lämnar vi öppet åt föreningarna att anmäla lag två gånger per säsong. Om din förening har spelare som ännu inte fått chansen att lira i seriespelet finns det fortfarande möjlighet att komma med redan från januari 2013. Skicka in en intresseanmälan till tl@volleyboll.se. Deadline enligt tävlingsbestämmelserna är 1 december så det gäller att skynda sig på.

Planeringen inför vårserierna är på gång. Det är mycket som ska klaffa för att vi ska lyckas få till ett bra schema för dina och de andra klubbarnas lag. Enligt tidplanen kommer vårens serier att falla ut på hemsidan så snart det bara är möjligt efter att serierna är färdigspelade.

Matchtider ska in

Det är av största vikt att matchtider förs in skyndsamt, för att underlätta för alla föreningar, spelare, lag och domare. Det kommer vara föreningarna som själva lägger in matchdata och det kommer att gå att följa schemat med dagar. Där det inte är dubbelhelger är det fullt möjligt att flytta matcher till annan dag om det krånglar med halltider eller exempelvis sportlov.

I så fall är det ett krav att en överenskommelse är gjord med motståndarna och det ska i också skickas in till tl@volleyboll.se

Fler nyheter

Publicerad: 2012-11-29

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer