Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Anmäl dig till Veteran-SM

Veteran-SM spelas den 18 maj i Uppsala, och är en av årets höjdpunkter för alla volleybollveteraner. En av dem är Nina Nilsson i Skellefteå, som tar hjälp av sociala medier för att få ihop många lag till Veteran-SM på damsidan.

 Varför raggar du lag och spelare?

- För att det är så otroligt roligt med volleyboll. Och vad kan vara bättre än att spela tillsammans med gamla lagkamrater & göra en grej av det? Vi från Skellefteå får ju dessutom möjlighet att umgås en hel helg med lång resa till Uppsala.

Hur laddar du?

- Genom att spela Sverigeserien. Jättekul att det finns för damer nu också. Dessutom tränar jag en del också, både volleyboll och annat.

Vad gör du för att locka lag att vara med på Veteran-SM?

- Jag har startat en facebooksida och la till både herrar och damer som spelat tidigare. Sen startade jag en chatt på Facebook också, för att få fram namn på gamla damspelare och få andra att snacka ihop sig också. Förhoppningsvis ska dessa gamla rävar kunna skrapa ihop lag!

Varför är det så viktigt med både dam- och herrlag?

- Jätteviktigt! Dels för att man kan få en liten kick igen om man varit borta från volleyn ett tag. Man kan ta upp motionsformen igen, och kanske bli tränare. Sedan kan vi ju inte vara sämre än gubbarna!

Gå med i facebooksidan för Veteran-SM Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anmälan till Veteran-SM görs till Anders Karlsson

Uppsala Volley Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. arrangerar Veteran-SM

Bilden ovan är från Veteran-SM 2010, foto Åke Lager


Fler nyheter

Publicerad: 2013-02-19

Senast uppdaterad: 2013-02-22

Visa fler nyheter

Sponsorer