Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Vårserierna

Det är sista säsongen med höst- och vårserier. Till hösten blir det raka serier under hela volleybollsäsongen även för lagen under Elitserien. Nu är det dags att boka hemmamatcher för alla klubbar.

Serierna lottades och kommunicerades i början av denna vecka och även om det lackar mot jul är det av högsta vikt att klubbarna ser till att dels boka sina hemmamatcher och dels föra in dem i FX. Guidelines har skickats ut till klubbar med serielag. Säkert kommer en hel del kontakter tas med motståndarlag för att komma överens när default spelhelg är upptagna.

 

Har din förening lag vars matchtider ska tas fram? Tänk då på att ungdomslag kan ha svårt att få ihop lag på sportlov samt att det är kval till de olika SM-tävlingarna för ungdomslagen. Bra om matchtiderna är inne före jul och defintivt innan årsskiftet då det är en win-win för alla inklusive de hårt arbetande domartillsättarna.

Gå in här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Domarbristen

Under hösten har många matcher spelas med en domare och vid ett antal tillfällen har hemmalaget fått ta fram domare själva. Ingen drömsituation direkt och det finns ingen kortsiktig lösning varför klubbarna får räkna med att det kommer att bli svårt även under vårsäsongen. 

Fler nyheter

Publicerad: 2014-12-18

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer