Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Lindesberg till final

Det blir Lindesberg som får möta Engelholm i Grand Prix final imorgon. Hylte/Halmstad besegrades med 3-0 i set och en stabil servemottagning lade grunden för segern.


Första set  blev jämnt. Men dålig serve av Hylte/Halmstad gjorde att Lindesberg kunde dra ifrån och vinna med 25-21. Lindesberg spelade väldigt bra försvar vilket gjorde att Halmstad/Hylte hade svårt att döda bollarna. 

Martina Svensson nyckelspelare

I andra set var Lindesberg helt enkelt för tunga. Bra servemottagning lade grunden för ett riktigt bra anfallspel. Där Martina Svensson ledde laget med ett antal anfall som riktigt sjöng i backen. Lindesberg såg ut att vinna andra set enkelt men Hylte/Halmstad jobbade sig in i matchen och det andra setet blev poängmässigt jämnast, 25-22 skrevs poängen till. 

Lindesbergs bästa match 

Tredje set var över redan innan det hade börjat, Hylte/Halmstad kändes uppgivet och hade inte så mycket att komma med. Lindesberg vann ganska enkelt med 25-16.

 - Vi spelade våran bästa match för i år, säger Martina Svensson i Lindesberg, vi har övat väldigt mycket på vår servemottagning och idag satt den vilket var superskönt. 

Lindesberg får nu spela final imorgon mot Engelholm medan Hylte/Halmstad  får koncentrera sig på bronsmatch mot Katrineholm. 

Fler nyheter

Publicerad: 2015-01-05

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer