Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Örkelljunga knep bronset

Örkelljunga tog bronset i Grand Prix 2015 efter en fantastisk match mot Hylte/Halmstad som slutade 3-1 till skåningarnas favör.


Ett jämnt första set där Hylte Halmstad hade greppet men tappar en ledning på 18-14 till förust med 25-23 Örkelljunga som spelade en väldigt bra match igår mot Falkenberg, och där framförallt blocket ar otroligt bra, var inte riktigt uppe i nivå men kämpade till sig segern.

Andra set följdes lagen åt. Örkeljunga lade mycket ansvar på stjärna Tomas Vilimas och han tog det. Setet slutade med en seger för Örkelljunga och 2-0 i set.

Ett nytt Hylte/Halmstad

I det tredje setet kom Hylte/Halmstad ut som ett nytt lag medan Örkelljunga inte hade så mycket att sätta till. 25-12 till Hylte/Halmstad i ett väldigt ensidigt set. 

Fjärde set var inte så välspelat men däremot underhållande och spännande. Båda lagen slog ut mycket men stod ibland för helt bländade försvar. Från 20-20 följdes lagen åt innan Sebastian Westh Helgesson kunde avgöra med ett serveess till 30-28 till Örkelljungas fördel.

En bra match som framförallt var underhållande och otroligt spännande. Matchens spelare i Örkelljunga blev Jakob Wijk Tegenrot och i Hylte/Halmstad liberon  och brorsan Anton Wijk Tegenrot.

Fler nyheter

Publicerad: 2015-01-06

Senast uppdaterad: 2015-01-06

Visa fler nyheter

Sponsorer