Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Lucas Gardebrand vann Instagramtävlingen

Två biljetter till EM-kvalet mot Estland lottades ut under Grand Prix. För att delta i tävlingen var man tvungen att lägga ut en bild från GP på instagram och tagga med #svenskvolleyboll och vinnaren blev Lucas Gardebrand, center i Lunds VK.

Det gällde alltså att lägga ut en bild på instagram och tagga med #svenskvolleyboll. Något som Lucas Gardebrand alltså hade gjort och den vinnande bilden ser du här ovan och är tagen under finalen mellan Falkenberg och Linköping. Priset var två biljetter till EM-kvalet mot Estland den 31 maj.

 - Matchen ska bli kul att se, dels för att  den är så viktig men också för att jag inte har sett så mycket volleyboll live, berättar Lucas Gardebrand

Förutom Instagramtävlingen vann även Lucas Gardebrand och hans lag Ungdomens GP. Sollentuna VK stod för motståndet i finalen och det var en jämn matchen där han fick komma in och avgöra andra set när det stod och vägde. Tredje set blev sen lika jämn som de två tidigare men Lund drog det längsta stået och vann med 15-13.

#TillsammansmotEM Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2015-01-09

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer