Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Följ U23-Mästerskapet via Instagram

I helgen kommer Isabella Werecki Lycknert, som spelar i Warberg volley, att skriva på Svensk volleybolls Instagram. Eftersom det är en spelledig helg för Elitserien blir det uppdateringar från Arena Västerhavet i Falkenberg där U23-Mästerskapet äger rum.

Isabella har precis börjat träna med Warberg volleys A-lag och ser fram emot helgen. När det handlar om sociala medier vänder hon gärna på begreppen och menar att vardagen behöver sociala medier.

-Vardagen är rättare sagt i behov av de sociala medierna. Nu för tiden är det endast via de sociala medier som både jag och många andra kommunicerar över, inte bara via text utan även med bilder och videosamtal. Jag själv använder det mest till att kommunicera med mina nära och kära! 

Vad vill du bjuda följarna på för slags inlägg under helgen?

-Jag vill bjuda på glädje i samband med det som både jag, mina lagkamrater och ni följare brinner för, det vill säga volleyboll.

Nu fokuserar hon främst på spelet inför helgen:

- Det är en mycket spännande och lärorik helg där jag och mina lagkamrater tillsammans kommer kämpa för att kvala oss in till söndagens matcher. Att åka på mästerskap är ju alltid lite nervöst i sig där man stöter på flera duktiga lag och spelar flera matcher. Sedan är det inte bara spelet som är roligt utan även sammanhållningen, vi alla är där av samma anledning - att spela volleyboll! 

#svenskvolleyboll på Instagram

Spelschema och resultat från U23-Mästerskapet hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2015-11-06

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer