Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Paus för Sportswikrapportering

Tabeller, spelscheman och resultat för Svensk volleybolls serier och turneringar kommer tills vidare återgå till att enbart rapporteras via Profixio.

Under våren 2017 testades det webb- och app-baserade verktyget Sportswik vid Svensk volleybolls mästerskap för ungdomar. Sportswik hämtar och paketerar data från Profixio och erbjuder ett enkelt och snyggt sätt att rapportera resultat och engagerande innehåll från våra evenemang. Testerna var framgångsrika och uppskattade bland både spelare och supportrar. Inför 2017/18 har vi ökat användningen av Sportswik bland annat i Stockholm Volley Cup och även planerat för att införa Sportswik i de nationella serierna under Elitserien.

Överföringen av klubbar, lag och spelschemainformation mellan våra tävlingsadministrationssystem fungerar dock inte som den ska. Därför kommer vi tyvärr inte att kunna nyttja Sportswik den närmaste tiden. Resultat och spelscheman rapporteras tills vidare via Profixio Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., alltså samma verktyg som tidigare.   

De serier och turneringar som berörs är Division 1-3 och Stockholm Volley Cup.

De tekniska problemen är utom vår kontroll och vi hoppas att en lösning snart är klar mellan Profixio och Sportswik.

Sportswiksidorna för genomförda turneringar kommer att ligga kvar.

Fler nyheter

Publicerad: 2017-10-12

Senast uppdaterad: 2017-10-12

Visa fler nyheter

Sponsorer