Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

GP växer med träningslägret Grand Prix Volleycamp

2020 års upplaga av GP är blott två månader bort och vi fortsätter peppa och presentera nyheter. Nu står klart att ett nytt träningsläger arrangeras som en del av den maffiga volleybollhelgen!

Helgen 18-19 januari arrangeras 2020 års upplaga av Grand Prix i Uppsalas arenakomplex Fyrishov. Under åren i Upplands residensstad har Grand Prix utvecklats till en av Svensk volleybolls allra största mötesplatser. Här avgörs Ungdoms-GP, Senior Grand Prix och Veteran-SM parallellt och under ett och samma tak. Tillsammans visar deltagande ungdomar, elitspelare och veteraner att volleyboll är en idrott att utöva hela livet!

Grandprixvolleyboll.se kan idag presentera ett nytillskott till volleybollfesten. Säg hej till Grand Prix Volleycamp, Svensk volleybolls nya träningsläger!

”Spela, se och lära volleyboll”

Lägret arrangeras 17-19 januari och välkomnar pojkar och flickor födda -05 och -06 och riktar sig till den som spelat fyrmanna och ska eller nyligen har tagit steget till sexmanna. Träningsdagarna leds av tre erfarna instruktörer som vässar deltagaren som volleybollspelare. Tillsammans med jämnåriga får deltagaren en minnesvärd och lärorik upplevelse med både träning och möjlighet att se landets bästa elit- och ungdomslag göra upp om GP-gulden.

– Vi är glada över att kunna erbjuda ett träningsläger som en del av vår väldiga volleybollhelg. Med Grand Prix Volleycamp växer mötesplatsen – utbudet av upplevelser breddas. Här kan man både spela, se och lära volleyboll. Hela familjen har chansen att aktivera sig; medan föräldrarna spelar Veteran-SM kan barnen delta i lägerverksamheten. Mellan matcher och träningar kan man sedan samlas på läktaren för att umgås och inspireras av elitserielagen, säger Jakob Birgersson, projektledare på Svenska Volleybollförbundet.

Spelglädje, gemenskap, inspiration

Grand Prix Volleycamp tar fasta på allt som är bra med det årligen återkommande och omåttligt populära Talanglägret som arrangeras vid Svenska Volleybollförbundets Riksträningscentrum i Falköping. De totalt tre dagarna i Uppsala kommer vara fyllda av spelglädje, gemenskap och inspiration. Deltagarna tränar, äter och sover tillsammans och lär av både varandra och de kunniga instruktörerna.

– Deltagarna får chansen att lära av ytterst kompetenta ledare, träffa jämnåriga spelare och kompisar och kan samtidigt ta del av allt annat som GP-festen erbjuder. Vi hoppas och tror att intresset är stort bland spelare och ledare ute i volleyboll-Sverige. Får Grand Prix Volleycamp det genomslag vi hoppas på ser vi alla möjligheter att utveckla lägret och utöka antalet platser till kommande år, fortsätter Jakob Birgersson.

Antalet platser är begränsade till 16 pojkar och 16 flickor. Först till kvarn gäller, anmäl dig nu!

Mer information om Grand Prix Volleycamp finns på den här sidan  Länk till annan webbplats.och i det här dokumentet! Länk till annan webbplats.

LÄS MER
Ta tåget till Grand Prix! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Boka GP-boende till rabatterat pris Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Sälj GP-biljetter – tjäna pengar till föreningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM växer med ny tävlingsklass Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

LÄNKAR
Anmäl lag till Veteran-SM Länk till annan webbplats.
Anmäl lag till Ungdoms-GP Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2019-11-19

Senast uppdaterad: 2019-11-19

Visa fler nyheter

Sponsorer