Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Se söndagens supercupmatcher fritt på nya VolleyTV!

Söndagen den 17 september rivstartar tävlingssäsongen inom svensk elitvolleyboll med den allra första upplagan av Svenska Supercupen. Streama de två finalmatcherna kostnadsfritt på den nya plattformen för volleytv.se Länk till annan webbplats..

Allt du behöver göra är att registrera ett konto! Länk till annan webbplats.

Foto: Robert Boman

Supercupen avgörs i Frejahallen, Falköping, och blir ”finalen” på Svensk Volleyboll Convention Länk till annan webbplats.; Svenska Volleybollförbundets nya mötesplats för utbildning och utveckling som arrangeras 14-17 september på samma ort.

Förra säsongens topplag i Elitserien på dam- och herrsidan gör i två finalmatcher upp om den nyinstiftade supercuptiteln, som tillsammans med Grand Prix och SM blir en ”gyllene trippel” av troféer att lägga beslag på under säsongen 2023/24.

Det är fri entré till matcherna i Frejahallen som spelas enligt följande schema söndagen den 17 september:

Matcherna livestreamas genom fria testsändningar på den nya plattformen för VolleyTV, inom ramen för det avtal som ingåtts Länk till annan webbplats. mellan Svenska Volleybollförbundet och Sportway Media Group inför säsongsstarten.

För att streama supercupmatcherna behöver du skapa ett kostnadsfritt streamingkonto Länk till annan webbplats.. Genom att göra det får du access till sändningarna samtidigt som du bidrar till den fortsatta utvecklingen.

Inför elitseriepremiären utrustas samtliga arenor med nya toppmoderna AI-kameror genom vilka säsongens alla VolleyTV-sändningar kommer levereras.

Testsändningarna från Svenska Supercupen i Frejahallen görs för att utveckla och kalibrera tekniken som ligger till grund för produktionslösningen i sin helhet. Den intensiva utvecklingsprocessen involverar samtliga tre parter som ingår i samarbetet och sker löpande, vilket innebär att exempelvis grafiken i sändningarna kan komma att vara på plats först till grundseriestarten 23-24 september.

Målet är att från och med då kunna erbjuda både nyfrälsta och redan inbitna volleybollfantaster möjligheten att följa alla elitseriematcher från alla omgångar samlat på den nya plattformen.

FRÅGOR & SVAR

Hur skapar jag ett streamingkonto?
1. Klicka in på www.volleytv.se Länk till annan webbplats..
2. Klicka på knappen “Logga in” i toppmenyn eller klicka direkt på den match du vill se.
3. I rutan som dyker upp, klicka på knappen “Registrera”.
4. Fyll i uppgifterna och registrera ditt konto.
5. Klart! Nu är du redo att titta på finalmatcherna från Svenska Supercupen. Spara dina inloggningsuppgifter på ett säkert sätt.

Kostar det att registrera ett streamingkonto, och vad får jag tillgång till?
Det kostar inget att registrera sig. Kontot ger dig tillgång till testsändningarna från Svenska Supercupen. Till premiärhelgen 23-24 september kommer det sedan presenteras erbjudanden som ger tillgång till alla sändningar från elitseriesäsongen 2023/24.

Jag har registrerat ett konto, hur tittar jag på en stream?
1. Klicka in på www.volleytv.se Länk till annan webbplats..
2. Välj och klicka på den match/stream du vill se och logga in (om du inte redan är inloggad).
3. Streamen sätts igång i god tid innan matchstart.

Fler nyheter

Publicerad: 2023-09-15

Senast uppdaterad: 2023-09-15

Visa fler nyheter

Sponsorer