Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Påminnelse: Anmäl lag till Veteran-SM 2024!

Volleybollrävar! Har ni inte redan gjort det är det dags att anmäla sig för 2024 års Veteran-SM som avgörs i Uppsala 20-21 januari som en del av Grand Prix-helgen. Deadline, söndag 7 januari.

Foto: Robert Boman

Sveriges volleybollveteraner önskas varmt välkomna till 2024 års upplaga av Veteran-SM och Grand Prix. De som har åldern inne bör samla ihop sina gamla volleybollgäng och anmäla sig. Tanken på att få bilda lag med teamkamrater från svunna tider och att tillsammans utmana gamla rivaler borde vara en sporre för många. Det lär bli en härlig återförening och en helg att minnas!

Sedan 2018 är Veteran-SM en självklar del av den årligen återkommande mötesplatsen och tävlingshelgen Grand Prix i Uppsala, där deltagande ungdomar, elitspelare och veteraner tillsammans visar att volleyboll är en idrott för hela livet. Volleybollens trotjänare har stor del i att Grand Prix etablerat sig som en av Svensk volleybolls allra största mötesplatser.

Alla som är födda 1987 eller tidigare får delta. Följande fem tävlingsklasser avgörs:

35+ Dam: Spelare födda 1987 eller tidigare
35+ Herr: Spelare födda 1987 eller tidigare
50+ Dam: Spelare födda 1972 eller tidigare
50+ Herr: Spelare födda 1972 eller tidigare
65+ Öppen: Spelare födda 1957 eller tidigare (damer och herrar spelar tillsammans med ett anpassat upplägg)

Anmälningsslussarna står öppna fram till den 7 januari kl. 23:59.

Anmäl dig här: https://www.profixio.com/app/volleybollens-veteran-sm-2024 Länk till annan webbplats.

Hall of Fame-bankett

Parallellt med Grand Prix-festen arrangeras även Hall of Fame-banketten under lördagskvällen den 20 januari, då vi hyllar den nya kull volleystorheter som valts in Svensk volleybolls Hall of Fame.

Premiärupplagan 2023 var en mycket uppskattad tillställning, fylld av stolthet, glädje och härlig gemenskap sprungen ur vår rika volleyhistoria.

Nu återvänder succén, och med en bankettbiljett får du bevittna installationsceremonin och avnjuta en 3-rättersmiddag tillsammans med andra besökare och såväl nyinvalda som befintliga Hall of Fame-medlemmar. Köp din biljett här! Länk till annan webbplats.

Hotellerbjudande

Tillsammans med Scandic Nord och Scandic Upplandia kan vi erbjuda GP-deltagare rabatterade priser på hotellrum. Här kan du läsa mer! Pdf, 1019.3 kB.

Vi ses i Uppsala!

LÄNKAR

grandprixvolleyboll.se Länk till annan webbplats.
Anmäl lag till Veteran-SM Länk till annan webbplats.
Köp biljetter till Grand Prix Länk till annan webbplats.
Köp biljetter till HoF-banketten Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2023-11-27

Senast uppdaterad: 2023-11-27

Visa fler nyheter

Sponsorer