Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Guldledare i Gislaved

Bo Hallberg i Gislaved Volleybollklubb har utsetts till årets guldledare av Gislaveds kommun. En av årets rookieledare som kommunen utser, går dessutom till Emelie Andersson, ungdomsledare i klubben.

Det är bevis på den uppskattning på det arbete och engagemang Bo lagt ner på klubben. Bo Hallberg har varit aktiv i föreningen för såväl seniorlag och ungdomslag. Med stort engagemang har han varit en viktig ledare för klubben och skolat många volleybollspelare genom åren samtidigt som han har ett antal förtroendeuppdrag i styrelsen och arbetsgrupper.

Dessutom utsågs en annan GVK:are, ungdomsledaren Emelie Andersson, till en av årets rookieledare genom sitt engagemang som volleybolledare i Gislaved Volleybollklubb. Emelie Andersson har under åren varit aktiv volleybollspelare men under säsongen axlat rollen som ungdomsledare för flickor. Klubben skriver på sin hemsida att Emelie är mycket uppskattad för sina personliga egenskaper och en god förebild som ledare.

Den 30 augusti kommer Bo Hallberg och Emelie Andersson att få motta stiepndier på 5 000 respektive 2 500 kronor för sina fina utmärkelser.

Grattis önskar Svensk volleyboll!

Fler nyheter

Publicerad: 2012-08-10

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer