Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Nationella serier

SM-slutspelet i elitserien pågår för fullt medan vårserierna börjar närma sig sitt slut men vi är redan i startgroparna med serierna säsongen 2012-2013. Följande punkter vill vi trycka på:

Nya lag!

Varmt välkommen med nya lag till Division  2. Anmäl via e-post, tl@volleyboll.se genom föreningens ordförande. Garanti på att få plats ges om man anmält senaste 1 april. Efter detta datum tas intresseanmälningar in.

Avsägelse av plats i seriesystemet? 

Lag som inte vill fortsätta nästa säsong avsäger sig platsen. Skickas via e-post, tl@volleyboll.se  av föreningens ordförande, senast den  1  april. Observera att senare avhopp (än 1 april) kommer att rendera i att en avgift tas ut. Mer info i tävlingsbestämmelserna.

Flytta nedåt i seriesystemet?

Om man spelar på för hög nivå eller om man exempelvis vet att man har en större genrationsväxling på gång kan man senast 1 april begära att få flytta neråt i seriesystemet. Ordförande i föreningen mailar till tl@volleyboll.se

Tidplan för bokningarna av matchtider

Serieplaneringen är planerad att vara klar för publikation, med lag och omgångsdatum, under sista vecka av april. Preliminärt även för våren 2013. Därefter är det fritt fram för klubbarna att lägga in matchtiderna.

Fler nyheter

Publicerad: 2012-03-16

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer